Јавен повик за субвенционирање на инвертер клими во Град Скопје, 2021 година

Основни информации

Добредојдовте на формуларот за поднесување на документи во електронски формат.

 

Истиот е во склоп на Јавниот повик субвенционирање на инвертер клима уреди во градот Скопје, 2021 година.

 

Би сакале да напоменеме дека со помош на оваа алатка може да аплицирате по еден проект по соодветни области.

 

Ве замолуваме, за секоја наредна апликација, да го отворите прашалникот повторно.

 

Рок за поднесување: Се до исцрпување на средствата предвидени за повикот.

 

Целиот повик може да го погледнете наЈавен повик за субвенционирање инвертер клима уреди

Линк за преземање барање за надомест на трошоци: Барање за надоместување на трошоци

 

Линк за преземање изјава за предадена печка: Изјава за предадена печка

 

Линк за преземање потврда за исполнување карактеристики: Потврда за исполнување на карактеристики

 

Напомена: Пријавите со непотполни податоци и нецелосна документација, пријави пополнети на несоодветен образец, како и оние што нема да бидат доставени во наведениот рок од јавниот повик, нема да бидат разгледувани.

 

Контакт лице за условите на јавниот повик:  gragjani@skopje.gov.mk, тел. 02/3297 255 | 02/3207 536

 

Техничка поддршка при пополнување на апликацијата и проблеми со аплицирање: help@skopjelab.mk, 072/829-000 | 072/829-001

icon About

Апликациска форма

Предвидените средства се исцрпени и со тоа јавниот повик е затворен.