Јавен повик за субвенционирање на занаетчии во градот Скопје за набавка на потребни алати и репроматеријал за занаети во изумирање во 2021

Основни информации

Добредојдовте на формуларот за поднесување на документи во електронски формат.


Истиот е во склоп на Јавниот повик за субвенционирање на занаетчии во Град Скопје за набавка на потребни алати и репроматеријал за занаети во изумирање, 2021 година


Упатство: За пополнување на формуларот може да се служите со следниот прарачник: Упатство за пополнување апликации


Би сакале да напоменеме дека со помош на оваа алатка може да аплицирате само за една субвенција.


Ве замолуваме, за секоја наредна апликација, да го отворите прашалникот повторно.

Рок за поднесување: 10.12.2021 година до 15:00 часот


Линкот за преземање на образец може да го преземете овде.


Напомена: Пријавите со непотполни податоци и нецелосна документација, пријави пополнети на несоодветен образец, како и оние што нема да бидат доставени во наведениот рок од јавниот повик, нема да бидат разгледувани.


Целиот повик може да го погледнете овде.

 

Контакт лице за условите на јавниот повик: Сектор за локален економски развој, контакт тел. (02) 329 7284, одговорни лица:

 

За често поставувани прашања отворете овде

icon About

Апликациска форма

Почитувани,

 

Ви благодариме на вашиот интерес да аплицирате на Јавниот повик за за субвенционирање на занаетчии во градот Скопје за набавка на потребни алати и репроматеријал за занаети во изумирање во 2021

Официјално повикот е затворен, заклучно со 10.12.2021, 15:00 часот.

 

По разгледување на вашите апликации, комисијата преку решение ќе ве информира за исходот на вашето барање.

 

Со почит,

Град Скопје